2010. május 6., csütörtök

Másnap

A reggel egyfolytában minden adó a tegnapi eseményekkel foglalkozott. A pletyis adókon részletesen kitárgyalták szerencsétlen áldozatok magánéletét, a többin egymásnak estek politikusok, közéleti személyiségek. Lesz egy hétig csont amit rágni, fel fogják a szerencsétlen emberek halálát használni megint a figyelmet elterelni fontosabb dolgokról..habár.. ez is azokhoz tartozik, de nem úgy, ahogyan tárgyalják. Most éppen a Parlamentben folynak az égető dolgok, most szavazzák meg a megszorításokat.
Egy ideig néztem, aztán a hócipőm tele lett, mert a pártok vezetői mást sem tudnak most sem, mint bizonyítgatni, hogy a másik a hibás. Úgyis tudjuk mi lesz, megszavazzák, mert a vezető párt parlamenti többségszavazattal rendelkezik. Van egy-két érdekes mozzanat, de ráérek az esti híradóban megtudni.
Nekem a tegnapi nap össze fog kötődni végérvényesen még egy " nagy görög csalódással". Történt valami, ami nagyon elszomorított és amiről különböző okokból nem akarok írni. Nincs semmi baj a magánéletemmel, csak pofára kellett esnem, micsoda korrupt banda van még mindig vezetésen bizonyos állami hivatalokban, ahol még ilyen krízis időszakban sem szent semmi és főleg nem becsületes emberek dolgozni akarása... Kemény dió problémával állok szemben, de mára kissé feldolgoztam és... sajnos oda juttattak, hogy nem is érdekel igazán..
A délelőtt kiültem Limni-be kávézni és habár borús volt kicsit az idő, elég volt pár percre kijönnie a napnak, hogy kérjem, húzzák fel a napernyőt.A városkát behangoskodta egy busz német, akik teljes nyári szerelésben sétáltak a tenger melletti sétányon, élvezve a meleget.Nekifogtam a már nagyon esedékes dolgaimnak, most, hogy visszaestek teljesen a foglalások. Mire az emberek megint beindulnak és rájönnek, hogy nincs itt semmi különös, addigra megleszek a dolgaimmal, elő kell szednem a pincéből, innen-onnan a nyári cuccokat és levinnem a télieket, beadni tisztítóba ami olyan, kimosni amit lehet, itt már nyár van.
Aztán nagy öröm is ért, beleférek olyan ruháimba amiket 2-3 éve nem tudtam hordani és ez minden rosszkedvem elűzte :)
Írtam már erről, a tavaszi pakolás milyen nehéz: szőnyegek felszedése, mosása, ruhák cserélése, nagytakarítás, stb.. A munka úgyis jó arra, ne gondolkodjak a kudarcaimon...

1 megjegyzés:

rosszcsont írta...

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1134849&lngDtrID=251