Shop

KARÁCSONYI VÁSÁR 2011

Aki szeretne valami görögséget az idén karácsonyi ajándéknak, az vásároljon nálam! Ezzel az akcióval a helyi néptánccsoportunkat támogatjuk!

Karácsonyi csomagunk:

A csomag a következőket foglalja magában:

1. 2012-s fűzött, kemény-táblás naptár. Minden oldalon más és más kép található, mely a Limni-beli néptánccsoportunkat ábrázolja. A márciusi képen a Budapesti "Koccintós" csoport Eviai fellépése alkalmából készült csoportkép is látható. A naptárlapok mérete 20x14 cm, a mögötte lévő kemény-tábla mérete 20x18,5.

2. 6 cm átmérőjű, vékony és elegáns hűtőmágnes, mely Limni kisvárosunkat ábrázolja

3. 7,6 cm átmérőjű autóillatosító

Ajándékok a fentiekkel:

4. Ingyenesen letölthető 70 oldalas, képes észak Evia útmutató, a nyomtatott könyvem pdf változata
5. 10 ünnepi görög receptem képekkel, pdf dokumentum

Mennyibe kerül?

A csomag ára 2.500 ft.

Hogyan kell eljárni?

A paypal.com szolgáltatás igénybevételével az office@eviagreece.com emailcímre elküldeni 2.500 ft-t. Aki nem tud paypal szolgáltatást igénybe venni, adnak emailben megadok egy magyar vagy görög számlacímet. Miután a kifizetés megtörtént és erről megkapom a tranzakciót igazoló dokumentumot, vagy a pénz számlára érkezik, és emailben megkapom a postacímet, csomagban elküldöm a naptárt, a mágnest, az illatosítót és emailben megadom a pdf dokumentumok linkjét.

Vásárlásra fel, segítsetek segíteni a helyi néptánccsoportot, hogy megint létrejöhessen egy magyar-görög kulturális találkozó!


***************************************************

ÉSZAK ÉVIAI ÚTMUTATÓ KIS-KÖNYV

Az alábbi kis-könyvben Észak Éviai strandokat mutatok be, ugyanakkor található benne egy alapszótár és egy étel-útmutató. Ezenkívül pár oldalban elmondom a sziget történetét is. Mindezt saját képekkel illusztrálom.