2008. december 11., csütörtök

Bizsus mindennapok + bünti

A komolyabb témák után jöhet egy lightosabb, én is élek, mindennapi gondokkal küszködök nap mint nap, több, kevesebb sikerrel. Az életem eléggé megnehezíti a dögöm, a Bizsu.
Bizsuka már nem az az aranyos kiskutya aki volt, hanem egy dögerős tinédzser kutya, mindennel ami ezzel jár, vagyis: rosszalkodás, ugatás, cserfesség :) Amúgy aranyos, csak idegekkel nehéz bírni amíg "felnő" :)Mint a gyerekek.. Továbbra is meg van kötve, mert lehetetlen vele bírni, tönkre tett egy halom cuccot, amíg idejutottunk. Nagyon jó kis helyen van a háza, védtelen területen, ami mellett rögtön a kerítésnek fel tud ugrani egy magasabb, lapos részére, ahol a kerítés alján lévő kőberakás fejeződik be, ez olyan neki mint egy kis terasz. Szerencsés a kis dög, mert az idén gyakorlatilag nem volt még tél, és sajnos eső sem. A két alkalommal mikor zuhogott, hátra hoztam a konyha mellé és oda kötöttem ki, de ott utálja, mert nem tud szegénykém a fél szemével bámulni a tájra. Így hát ott ücsörög a teraszán a napsütésben és megugat mindenkit. Reggel mikor felkelek, kicsit kiengedem őket, de olyan kis anyám tyúkjai, hogy nélkülem lépést nem akarnak tenni és ott kell üldögéljek velük a hidegben amíg végre méltóztat a hercegnő pisilni. Akkor megint megkötöm és jól elvan délelőtt a teraszán, majd déltől estefeléig a házában alszik. Aztán estefele egy időben minden nap kivittem fél/egy órát sétálni, de egy ideje nem bírom, annyira húz, hogy repít inkább, pedig nem vagyok egy kis ember és nem is kell messzire vinni a pórázzal.
És egyik nap gondoltam kipróbálom, mennyire jött meg az esze és póráz nélkül mentünk sétálni, hát sajnos az esze egyáltalán nem jövöget, sőt. Megfojtott egy tyúkot...Mivel a szomszédokkal amúgy is késélen táncoló a helyzet, a tyúkot elsinkófáltuk (tudom, hogy most egyeseknek megvan rólam a véleményük, de hosszú lenne leírni a szomszédainkkal a dolgokat). Vagyis este bepakoltuk a tyúkot az út széléről a kocsiba és eldobtuk valahol messzebb, szerencse senki nem látta az eseményt, csak majdnem én kaptam szívinfarktust amíg a tyúkot elengedte, de már későn.. Szóval az élet Bizsuval nem unalmas, és ha én nem lennék,a férjem már rég túladott volna rajta annyira kemény harcos (a Bizsu) :) De lehet tőlem is kihúzza a dugót egyik nap, igaz az aranyos pofijával minden hülyeség után lekenyerez :) Ja és arról nem beszéltem, hogy 10 napos kutyaszex is van mögöttünk és a kicsi Bizsu már lehet hogy anyukának készülődik..majd beszámolok :)
*****************
Na a Bizsu elhallgatott tyúkos dolgaiért ma megkaptam a büntetésem. Jól lecseszett a szomszéd és csak álltam mint a suliban a rossz gyerek :( Hát inkább szólnom kellett volna.. Különben a szomszédos dolgok olyan méretűek, hogy nem jön, hogy kilépjek a házból :( A lecseszésen kívül elromlott a vadiúj számítógépem amivel már az elején is sokat kínlódtam. És ami szép, semmi back-upom egy nagyon fontos munkáról, amin 1 hónapja dolgozom :( :( Reménykedem, hogy csak olyan, ami nem érintette a vinyót és az adataimat visszakapom. Nem értem miért nem mennek a dolgaim..nekem minden ezeregy kínlódásba kerül. Már oda jutok én is, hogy ezt az országot kezdem mindenért hibáztatni, itt semmit nem lehet normálisan csinálni :((

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szegeny Bizsu kutyus!
Biztos nem szereti megkotve.
Stefi mindig emlegeti ot , Fekit es a Fidel kutyat is.

Névtelen írta...

Bizsut sajnos nevelni kellene, egy kölyökkutya mindig nagy kihívás. Most pont én is ilyen cipőben járok :))
Bizsut nem tervezitek ivartalanítani?