2011. december 12., hétfő

Időjárás-jelentés

Októberben és novemberben hidegek voltak. Amolyan jó kis csípős reggelekkel, párás levegővel, szürke, nedves, esős napokkal. Ahogy azonban december bekopogott kirügyeztünk:) Egyre melegebb van és egyre szebben, zavartalanabbul süt a nap. Persze ennek nemsokára vége lesz, de akkor is lassan 2 hete tart stabilan a jó idő. Nemcsak ragyogóan süt a nap, hanem alig van nedvesség reggel és este a levegőben, a föld ki van száradva, újból öntözni kell, még a földbe ültetett növényeket is. Nem nagyon jó ez, mert nemcsak a növények őrülnek meg és idő előtt rügyezni kezdenek, hanem Bizsunak is vedlik a szoknyája, lefagy majd a feneke, ha beáll a hideg:)


Pár kép melyet a Telethrion hegyen való átkelésemkor készítettem. Bármely irányba induljak valamiféle nagyobb településre, nagyobb bevásárlóközpontot keresni, egy hegyen biztos, hogy át kell mászni:) Ezt a szakaszt különben teljes egészében le is videóztam tavaly, a youtube-n megnézhető az összes többi videómmal együtt, csak a fenti jobb sávban lévő linkre kell kattintani és lehet válogatni.









Itt az utat alaposan aláásta a víz, lefele szép nagy a szakadék, kíváncsi leszek mi lesz ezzel a szakasszal télen. Csak ne akkor induljon le a hegy, mikor valaki áthalad az úton..

És akkor jöjjön pár Limni kép is. Sztem 25 fok is lehetett mikor ezeket fotóztam..





Nincsenek megjegyzések: